travel@edentour.am
AMD
USD
EUR
RUR
|
Հայ
Տոլմայի փառատոն

Տոլման համարվում է ամենահամեղ ազգային ուտեստներից մեկը: Այն պատրաստվում է աղացած մսից, որը փաթաթվում է խաղողի թփերի մեջ և մատուցվում է սխտորով մածունի հետ: Ամենամյա այս միջոցառումը հրաշալի հնարավորություն է ծանոթանալու համեղագույն մսային ուտեստի հետ: Փառատոնը անց է կացվում մայիսին Արմավիրի մարզում, Սարդարապատ հուշահամալիրի մոտ:


Փառատոնի ընթացքում հայ խոհարարները պայքարում են ամենաօրիգինալ տոլմայի հեղինակի կոչման համար: Բոլոր մասնակիցները կարողանում են համտեսել ոչ միայն տոլմայի տարբեր տեսակներ, այլև շատ ու շատ ուրիշ ազգային ուտեստներ:

Սիրով հրավիրում ենք բոլոր նրանց, ովքեր սիրում են համեղ ուտել: